Shimano Experience Center

Welkom op onze website! Het Shimano Experience Center is ontstaan vanuit onze missie: ‘Closer to Nature, Closer to People’. Het is een plek waar we iedereen in staat willen stellen om in aanraking te komen met de wieler-, hengel- en roeisport, waarmee we mobiliteit en gezondheid als centraal uitgangspunt hebben genomen. Laat je verassen door de diverse mogelijkheden!

Shimano Experience Center

Loop ons Shimano Experience Center in en laat je gastvrij ontvangen door onze host(ess) met heerlijke koffie en een stuk Limburgse vlaai. Beleef in ons Shimano Experience Center de diverse mogelijkheden op het gebied van fietsen, vissen en roeien door middel van ons testmateriaal en simulatoren. Boek de testfiets die het beste bij je past en ervaar onze verschillende arrangementen. Maak daarnaast ook kennis met onze historie en blijf up-to-date over de allernieuwste technologieën & componenten. Ten slotte shop je de meest exclusieve items in onze fanstore.

Fiets arrangementen

Geniet van een mooie dag in de Limburgse heuvels met een van onze e-bikes. Wij ontzorgen je geheel; je krijgt een gebruiksvriendelijke navigatie mee, en natuurlijk kan een heerlijke lunch onderweg niet ontbreken! Kom, bijvoorbeeld met een paar vrienden, onze racefietsen en/of mountainbikes ‘aan de tand voelen’. Nadat jullie de steilste beklimmingen hebben bedwongen, komen jullie weer op energie door middel van een lekkere lunch. Uiteraard zijn de meegeleverde navigatie toestellen voorzien van de routes naar jouw wensen.

Speciale evenementen

In onze prachtige regio zijn vrijwel het hele jaar door unieke fietsevenementen, denk aan: de Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste, Mergelheuvelland 2-Daagse en de Bokkebaggertocht. Deze tochten kun je nu ook beleven op een van onze testfietsen. Wij zullen met regelmaat clinics en/of fietstochten organiseren met ex-profs en/of BN-ers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze speciale evenementen

PEARL iZUMi, bikefitting.com, Workshop

Naast ons Shimano Experience Center ligt ook de PEARL iZUMi Store; hier worden mooie kleding, schoenen en accessoires van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen aangeboden! Bikefitting.com is te vinden naast de PEARL iZUMi Store; laat hier jouw fiets perfect afstellen. Bij de Shimano Workshop zijn vakkundige mechaniekers aanwezig om al jouw technische vragen te beantwoorden.

Meer informatie